Dakwerken voor een stevige basis
De ideale voorbereiding voor uw daken

Neem geen risico’s met uw daken maar laat ze van stevige dakconstructies voorzien. Björn Reybrouck voorziet deze constructies bij hellende en platte daken, houtskeletbouw, nieuwbouw, renovaties, verbouwingen en uitbreidingen. De daktimmerwerken verlopen volgens de regels van het vak met het gebruik van kwaliteitsvolle oregon.

Timmerwerk & isolatie

Voor uw dakwerken in Bredene en omstreken vormen deze timmerwerken de beste voorbereiding voor een toekomstgericht en duurzaam dak. De dakconstructies worden voorzien bij nieuwbouw of als vervanging van een bestaande constructie. De werken verlopen steeds naar uw wens of naar de voorschriften van de architect. Isolatie aanbrengen en het plaatsen van de afwerking neemt de firma ook graag voor zijn rekening.

Een specialist op uw dak

Voor een waterdicht resultaat rekent u zeker op een specialist. Daarom zijn de dakwerken van schrijnwerker Björn Reybrouck van een onschatbare waarde. Hij kent het belang van goed daktimmerwerk. Met zijn schrijnwerkerij is hij gespecialiseerd in:

  • daktimmerwerken
  • dakherstelwerken
  • platte en hellende daken
  • dakoversteken
  • dakkapellen

Deze diensten kunnen in heel West-Vlaanderen worden ingezet bij particulieren en bedrijven.

Ervaring & vakmanschap

Het bedrijf kan deze kwalitatieve daktimmerwerken in de streek van Bredene leveren dankzij verschillende troeven. Het beschikt over jarenlange ervaring waardoor het professioneel en vakkundig aan de slag kan gaan. Ook de ultra moderne machines in het eigen atelier zorgen mee voor nauwkeurig afgewerkte projecten die steeds binnen de afgesproken tijdspanne afgeleverd zullen worden. De zaakvoerder en zijn team zullen zich meteen thuis voelen op uw dak voor een geslaagd resultaat.

Contact

Schrijnwerken op uw dak of in de keuken, met één aanspreekpunt wordt het allemaal uitgevoerd. Regel vandaag nog een afspraak met Björn Reybrouck.

Ruime ervaring

Oog voor kwaliteit

Flexibel in communicatie