Eén adres voor dressings en keukens op maat
Handige en gebruiksvriendelijke kasten

Gebruik al uw beschikbare ruimten in uw appartement, woning of kantoor zo efficiënt mogelijk met maatkasten die perfect bij uw stijl passen. Het voordeel van deze types van kasten is dat ze helemaal naar uw behoeften kunnen ontworpen en geplaatst worden. Om dit tot een goed einde te brengen, werkt u samen met schrijnwerker Björn Reybrouck uit Bredene.

Keukens & badkamers

Veelgevraagde projecten bij schrijnwerken zijn badkamermeubelen en keukens op maat van uw ruimte. Op die manier zet u uw keuken en badkamer helemaal naar uw hand voor dagelijks gebruik. Het is de bedoeling dat u opbergplaatsen creëert waar u makkelijk de nodige materialen kan leggen zonder dat ze veel plaats in beslag nemen. Bespreek deze plannen tot in de kleinste details met Björn Reybrouck.

In alle kamers

De maatkasten zijn beschikbaar en uit te voeren om van dienst te zijn in alle mogelijk kamers. Denk bijvoorbeeld aan handige en mooie inbouwmeubelen om extra ruimte te voorzien in uw woonkamer, kantoor of slaapkamer. Maar ook in de garage zullen ze hun nut bewijzen. Ze worden helemaal afgewerkt in de stijl van uw interieur. Vraag naar:

  • dressings
  • keukens
  • kastwanden op kantoor
  • badkamermeubels

Totale afwerking

Bij de plaatsing van een inbouwkast of een totaalcoördinatie bij uw renovatie integreert de schrijnwerker uit West-Vlaanderen ook alle televisies, openhaarden, ventilatieroosters, legborden, radiatoren en buizen in het maatwerk. Hoeken met lelijke buizen en ventilatiegaten worden echte pareltjes. Ook de plaatsing van een mooi tablet op keukens of aan openhaarden om het geheel te doorbreken zijn uw opties. Dit alles verloopt vlot en op maat vanuit het eigen atelier.

Contact

Gebruiksvriendelijke kasten in uw kantoor of prachtige keukens op maat? In Bredene bestelt u ze zonder aarzelen bij Björn Reybrouck. Bel gerust om uw wensen te bespreken en de eerste opmetingen te laten uitvoeren.

Ruime ervaring

Oog voor kwaliteit

Flexibel in communicatie