Totaalcoördinatie bij renovatie of nieuwbouw voor aangename werken
De stap voor vlot bouwen en verbouwen

Het hoeft niet gezegd te worden dat er erg veel komt kijken bij het bouwen van een woning of het renoveren van uw gebouw. Het kiezen van materialen, het vinden van betrouwbare aannemers, budgetten controleren en nagaan of de deadlines gerespecteerd worden, het zijn allemaal taken die op u afkomen. Om uw werk te verlichten, biedt Björn Reybrouck u een totaalcoördinatie bij renovatie en nieuwbouw aan op werven in Bredene en omstreken.

Verbindingspersoon

Ontbreekt het u aan tijd om u volledig te concentreren op het goede verloop van uw verbouwing of nieuwbouw? Of vertrouwt u liever op iemand die het geheel controleert? In zo’n situatie zorgt Björn Reybrouck voor de opvolging. Volgens de richtlijnen van de bouwheer wordt het project vlot gerealiseerd met een verbindingspersoon of aanspreekpunt tussen u en de vakmannen.

Naar uw budget

Uw verbindingspersoon regelt de juiste aannemers en de juiste materialen voor de uitvoering van uw plannen. Het gevolg is dat u van een geslaagd resultaat zal kunnen spreken en dat alles volgens uw vooropgesteld budget zal verlopen. Al uw wensen zijn bespreekbaar terwijl de West-Vlaamse firma voor een open communicatie staat.

Schrijnwerk

Naast de totaalcoördinatie bij de renovatie vanuit Bredene gaat Björn Reybrouck ook zelf graag aan de slag bij uw project. Wanneer er schrijnwerken nodig zijn in uw woning, op het dak, voor de aanbouw of in de tuin, dan is de schrijnwerker uw partner voor de gedetailleerde uitwerking met duurzame materialen.

Contact

U staat er niet alleen voor wanneer u gaat bouwen en verbouwen. Schakel meteen de diensten van Björn Reybrouck in en alles wordt voor u geregeld op de werf.

Ruime ervaring

Oog voor kwaliteit

Flexibel in communicatie